Тед Груп ЕООД e oфициaлен вносител на всички видове машини за България на марка DoALL САЩ.

Марката DoALL е известна в лентовото рязане от 1933г. когато Г-н Уилки е основал фирмата DoALL, САЩ.

Той изобретява първата отрезна лента и до днес марката DoALL продължава да е лидер в групата на инвациите в тази индустрия.

Марката DoALL е единственият производител, който предлага всички режещи елементи, включващи ленто отрезни машини, ленти за рязане на метали, дискове за циркуляр и охлаждащи течности за рязане.

Благодарение на високото качество, достъпните цени и коректни доставки, DoALL успешно партнира с големи фирми от този сегмент на пазара и печели пазарен дял.

Фирмата разполага с производсвени съоръжения както в САЩ така и в Европа.

 

Лентоотрезни Машини

 

Моделът на Do All e високопроизводителна колонна лентоотрезна машина с NC (цифрово програмно) управление предназначена за право рязане на материали от плътен материал, тръби и профили от стомана, чугун и цветни метали от всички качества.

Лентоотрезната машина е специално ориентирана за рязане на инструментални стомани и трудно поддаващи се на рязане материали като титан, неръждаеми и др. високо легирани стомани.
Моделът е с NC управление а база индустриален програмируем контролер с цветен сензорен екран. Възможност за задаване на 20 програми съдържащи дължина на отрязване и брой заготовки. Възможност за диагностика на машината.


Модела машина е разработен за приложение на последно поколение биметални и карбидни отрезни ленти.
Машината се отнася към класa автоматични машини, окомплектовaни с хидравлична инсталация, която позволява автоматизиране на редица операции като опознаване, подаването и стягане на материала, спускане и вдигане на отрезната рама, изнасяне на отрязаните заготовки от зоната на рязане а също и контрол на усилието на рязане.

• Подаване при рязане- – хидравлично
• Вдигане на рамата след отрязване – хидравлично
• Стягане на материла – хидравлично
• Опъване на отрезната лента – хидравлично
• Настройка на дължината на отрязване – автоматично

Отрезни Машини

Ленто Отрезни Машини       Ленто Отрезни Машини

  

Официaлен вносител за България:    
Тед Груп Еоод
Управител:
Теодор Динев
+359 88 501 5544
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Димитър Николов
+359 88 4595956
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

len  dol